bayram mesaisi ne kadar, kaç tl 2024? 1 günlük mesai ücreti 1 bayram tatilinin ilk 2 gününde yaşanan kazalarda 12 kişi hayatını kaybetti 1 özel sektöre bayram müjdesi: ek ödeme yapılacak 1 bursa'da patenli gencin tehlikeli yolculuğu 1 tüik: aylık ve yıllık en yüksek reel getiri külçe altında 1 bayram tatili başladı: şehirler boşaldı, otogarlar doldu 1 cansu taşkın, yılmaz erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti: 1 bozcaada hazır: ramazan bayramı'nda yüzde 100 doluluk bekleniyor 1 sanayi üretimi şubatta yıllık yüzde 11,5 arttı 1 adana'da sahibini kıskanan köpek saldırdı: bacağını parçaladı 1 iphone 16 modellerinin batarya kapasiteleri sızdırıldı 1 hindistan'da 'kutsal' nehirde yıkandılar 1 kerem demirbay'dan ilginç hareket: kupayı çalma şakası yaptı 1 adana'da çalıntı kamyonu parçalayan tamirci: parçaları göle attım 1 bursa’da uzun süreli su kesintisi: o ilçelere su verilmeyecek! işte 8 nisan buski su kesinti listesi 1 meral akşener adaylık kararını açıkladı 1 antalya sahillerinde denizanası yoğunluğuna karşı uyarılar 1 esenyurt'ta iş yeri kurşunladı! yetmedi mesaj attılar 1 osmaniye'de depremzede ailenin yaşadığı konteyner küle döndü 1 mehmet şimşek: düşük kdv oranlarını istismar eden firmalar denetlenecek 1 etna yanardağı'nın püskürttüğü halka şekilli dumanlar 1 depremden etkilenen hatay'da tarihi çarşıda bayram yoğunluğu yaşanıyor 1 ankara'da büyük elektrik kesintisi: başkent karanlıkta kalacak! işte, 8 nisan elektrik kesinti listesi... 1 inci taneleri'nin 'dilber'i hazar ergüçlü'den samimi açıklamalar: 1 hatay'da trafoya yıldırım düştü 1 yılın ilk tutulması! bize etkileri neler olacak? 1 ali koç: fenerbahçe isyan etme noktasına gelmiştir 1 erden timur: bu gerginlik devam ederse... 1 dursun özbek: bu bir akıl tutulması 1 galatasaray: cumhuriyet'in 100'ü galatasaray'dan ikinci kupa zaferi 1

10 Gün içinde popüler olan hiç entry yok!

10 Gün içinde yükselen olan hiç başlık yok!

cnn türk malatya'da: vali yazıcı depremden sonra kentteki son durumu anlattı
cnn türk özel haberler şefi fulya öztürk, 6 şubat kahramanmaraş depremlerinin vurduğu malatya’daki son durumu malatya valisi ersin yazıcı ile aktardı.
kaynak: https://www.cnnturk.com/video/turkiye/cnn-turk-malatyada-vali-yazici-depremden-sonra-kentteki-son-durumu-anlatti
kdk'dan 'katılım payı' kararı; hizmetin tamamlanması anındaki sahibi ödeyecek
kamu denetçiliği kurumu (kdk), kanalizasyon katılım payının gayrimenkulün mevcut sahibinden tahsil edilmesini hukuka aykırı buldu. söz konusu ödemenin, hizmetin tamamlanması anındaki gayrimenkul sahibinden tahsil edilmesi yönünde karar verildi.
kaynak: https://www.cnnturk.com/ekonomi/kdkdan-katilim-payi-karari-hizmetin-tamamlanmasi-anindaki-sahibi-odeyecek
yerinde dönüşümde yüksek kata veto
deprem bölgesinde yeniden inşa faaliyetleri hızla devam ediyor. bölgedeki yeni yapılar için konulan zemin artı dört ya da beş kat kuralının esnetilmesi talebine cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'dan veto geldi. cumhurbaşkanı erdoğan, yatay mimariden vazgeçilmeyeceği mesajını verdi. ayrıntılar cnn türk muhabiri arda erdoğan’ın özel haberinde.
kaynak: https://www.cnnturk.com/video/turkiye/yerinde-donusumde-yuksek-kata-veto26082023
cnn türk ekipleri malatya ve hatay’da
6 şubat’ta meydana gelen 11 ili yıkan deprem felaketinin üzerinden 6 buçuk ay geçti. cnn türk ekipleri deprem bölgelerinin nabzını tutmaya devam ediyor. depremzedeleri yalnız bırakmıyor. cnn türk ekibinden hatay’da hasret kaya ve malatya’da fulya öztürk son durumu aktardı.
kaynak: https://www.cnnturk.com/video/turkiye/cnn-turk-ekipleri-malatya-ve-hatayda
her gün 1 tane yemek bile vücudu vitaminlerle dolduruyor
avustralyalı gıda bilimcisi dr. vincent candrawinata, her gün elma yemenin beyin sağlığın üzerinde ciddi faydaları olduğunu açıkladı.
kaynak: https://www.cnnturk.com/saglik/her-gun-1-tane-yemek-bile-vucudu-vitaminlerle-dolduruyor
rüyada böğürtlen görmek ne anlama gelir? rüyada böğürtlen yemek neye yorumlanır?
rüyada böğürtlen görmek yeniliklere işaret etmektedir. rüya sahibinin hayatında hem iş, kariyer hem de ev ile ilgili yapacağı yenilikleri simgelemektedir. rüyasında böğürtlen gören kimse yeni bir iş hayatına atılarak başarılarına başarı kazandırmaktadır.
kaynak: https://www.cnnturk.com/astroloji/ruya-tabirleri/ruyada-bogurtlen-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-bogurtlen-yemek-neye-yorumlanir
kanal d’ den yeni sezona iddialı giriş…dilek taşı ve arka sokaklar’ın yayın tarihleri belli oldu
birbirinden kaliteli dizileri, eğlence ve magazin programlarının yanı sıra, gündemi takip eden ana haber yayılanları ile de her daim izleyicinin beğenisini kazanan kanal d, bu sezonda seyircinin gözdesi olmaya devam edecek.
kaynak: https://www.cnnturk.com/magazin/kanal-d-den-yeni-sezona-iddiali-giris-dilek-tasi-ve-arka-sokaklarin-yayin-tarihleri-belli-oldu
ünlü kardiyoloji uzmanı herkese duyurdu
vücut sağlığınızı korumanız için dengeli ve düzenli beslenmeniz gerekir. özellikle tükettiğiniz besinler sağlığınız için çok önemlidir. masum olarak gördüğünüz ve sağlıklı olarak bildiğiniz bazı yiyecekler farkında olmadan vücudunuza zarar vermenize sebep olabilir. çünkü bazı yiyecekler kalp sağlığını olumsuz yönde etkiliyor ve kalp krizi riskini artıyor. özellikle uzmanlar bu besinlerden mutlaka uzak durulması gerektiğini söylüyor.
kaynak: https://www.cnnturk.com/saglik/unlu-kardiyoloji-uzmani-herkese-duyurdu
ibn-i sina yüzyıllar önce önerdi: bu sebze vücuda adeta reset atıyor
ibn-i sina vücudu temizlemeye fayda sağlayan bitkilerle ilgili yüzyıllar öncesinden reçeteyi yazdı. günümüzde de hala kullanılan reçete, vücudu temizleyerek pek çok derde deva oluyor. işte ibn-i sina'nın yüzyıllar öncesinden tavsiye ettiği bitkiler… ibn-i sina, el-kanun fi't-tıb isimli kitabında vücudu temizleyen bitkiler hakkında bilgi veriyor. tıbbın babası olarak adlandırılan ibn-i sina'nın reçetesi, bin yıldır kullanılmaya devam ediyor. pek çok derde deva olan tarifleri, vücudun temizlenmesine fayda sağlayarak sağlık için büyük katkılar sağlıyor.
kaynak: https://www.cnnturk.com/saglik/ibn-i-sina-yuzyillar-once-onerdi-bu-sebze-vucuda-adeta-reset-atiyor
Henüz bir favori entry yok.

Toplam entry sayısı: 35

Takip edilenler: 0

Henüz takip ettiği biri yok.

Takipçi: 0

Henüz takip eden biri yok.